Facebook Hesap Silme – Hesabınızı Kalıcı Olarak Silin

Facebook hesabını kalıcı olarak silmek için dondurma işlemi yerine tamamen silme işlemini uygulamanız gerekiyor.  Hesabınızı sildiğinizde hesapla birlikte yöneticisi olduğunuz sayfa ve gruplarda silinir. Silinmesini istemediğiniz sayfa veya gruplar için ikinci bir yönetici belirleyebilirsiniz.

Kalıcı olarak sildiğiniz hesabı tekrar geri açmanız mümkün değildir. Bunun için hesabınızı dondurmanız gerekir.

Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmek için öncelikle facebook hesabınıza giriş yapmış olmanız gerekiyor. Aşağıdaki linki tıkladığınızda çıkan ekranda “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın ve son olarak açılan pencerede şifrenizi ve güvenlik kodunu girip “Tamam” butonuna tıklayın.

Hesabınızı silmek için buraya tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir